До відома футбольних осередків м. Києва

Шановні колеги !

    Виконавча дирекція  ГС «Асоціація футболу м. Києва» (далі Асоціація) інформує вас, що Звітно-виборча Конференція Асоціації, як і було передбачено рішенням Виконавчого комітету, відбудеться 2 грудня 2022р. уприміщенні Асоціації за адресою ( м. Київ, вулиця Брайчевського, 12, Конференц-зал). Реєстрація делегатів з 11.00, початок роботи Конференції о 12.00 годині.

    Згідно Статуту, на 02 листопада ц.р. (кінцева дата подачі протоколів від членів Асоціації), із 88 отримано 70 протоколів про висунення делегатів та кандидатур для обрання на посаду Президента Асоціації, що складає ¾ від загальної кількості членів Асоціації.

    Всього членами Асоціації було обрано 94 делегати. На посаду Президента Асоціації було висунуто три кандидатури:

  – Кочетова Ігоря Миколайовича висунули 64 осередки
  – Куценка Андрія Володимировича – 1 осередок
  – Вечурка Олександра Володимировича - 1 осередок
Чотири осередки не висували кандидатів на посаду Президента.

    У визначений Статутом Асоціації термін на адресу Адміністрації Асоціації  надійшла письмова заява від Кочетова І.М. в якій він дав свою згоду на участь у виборах Президента Асоціації. Від інших кандидатів, у визначений Статутом АФК термін, а саме неменше ніж за три тижні до проведення Конференції, відповідних заяв не надходило і згідно Статті 27 (пункт 3) кандидат, що не надав заяву про свою згоду чи не згоду на участь у виборах Президента Асоціації вважається таким, що зняв свою кандидатуру.Водночас, у телефонній розмові з керівником Робочої групи,Куценко А.В. та Вечурко О.В. підтвердили що вони знімають свої кандидатури. Таким чином, для участі у виборах на посаду Президента  ГС «Асоціація  футболу м. Києва» залишилася одна кандидатура Кочетова Ігоря Миколайовича.

    Нагадуємо, що делегатам при собі необхідно мати посвідчувальні особу документи, а саме паспорт та ідентифікаційний код.

 

 

Адміністрація Асоціації

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *