До уваги футбольних клубів та окремих команд – учасників міських змагань

    Громадська спілка «Асоціація футболу м. Києва» (далі Асоціація) інформує футбольну спільноту столиці України, що наказом Міністерства молоді та спорту України №3550 від 22.09.2022 року  внесено зміни до наказу Міністерства молоді та спорту від 28.05.2022 №1587 «Про деякі питання  проведення всеукраїнських спортивних заходів в умовах воєнного стану». Зокрема дозволено проведення змагань серед спортсменів різних вікових груп без присутності глядачівз дотриманням умов безпеки, передбачених законодавством про воєнний стан.

    Виходячи з викладеного, членами Виконкому  Асоціації, за погодженням з Київською військово-цивільною адміністрацією, прийнято рішення про проведення офіційних міських змагань таких як «Чемпіонат» для команд вікової групи дорослі, а також «Першість» для спортсменів всіх інших вікових груп згідно Єдиного  календарного плану спортивно-масових заходів ГС АФК на сезон 2022/2023 рр. Прийнято також рішення у  сезоні 2022/2023 рр. не підводити клубний залік.

    Комітету з проведення змагань Асоціації доручено, при проведенні чемпіонату і першостей міста керуватись статтями Регламенту змагань з футболу сезону 2021/2022  років, а результати матчів проведених турів Київського футбольного фестивалю «Україна! Воля! Перемога!» вважати турами першого кола чемпіонату тапершостей м. Києва сезону 2022/2023.

 

​​​​​​Адміністрація ГС АФК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *