До відома футбольних осередків м. Києва

    17 травня 2022 року в офісі ГС АФК відбулося засідання членів Виконкому за участю представників футбольних осередків міста.

    Виконкомом було прийняте рішення, що визначити та затвердити переможцями і призерами міських змагань сезону 2021/2022 рр. команди, які за результатами участі у першому колі Чемпіонату та першостей міста зайняли відповідні місця, згідно підсумкових таблиць першого кола змагань. Адміністрації Асоціації доручено оприлюднити на сайті ГС АФК підсумкові таблиці змагань,  командам-переможцям та призерам у лігах і групах вручити кубки та дипломи, а футболістам і тренерам медалі відповідних ступенів.
    Комітету з проведення змагань Асоціації Виконкомом доручено при підведенні підсумків клубного заліку враховувати очки команд, що змагалися у групах Другої ліги, за принципом більшості набраних очок, при однаковій кількості команд у групах. У разі різної кількості команд у групах, очки враховувати без урахування результатів команд/и, що посіли/а останні/є місця/е.
    Підсумковий Клубний залік сезону 2021/2022 рр. врахувати у сезоні 2023/2024 рр. при розподілі команд у Лігах.
    При визначенні місць команд Другої ліги, що змагалися у групах та претендують на підвищення у класі, було визначено, що таке право отримують ті дві команди,  що мають кращі результати згідно регламенту, при однаковій кількості команд у групах. У разі різної кількості команд у групах, очки нараховуються без урахування результатів команд/и, що посіли/а останні/є місця/е.
    Виконком також надав можливість командам клубів, за погодженням з районними державними адміністраціями, ЗСУ та штабами тероборони, до 30 вересня 2022 р. провести півфінальні та фінальні матчі Кубків м. Києва у всіх вікових категоріях. У разі неможливості з будь-яких причин провести такі матчі, переможців півфінальних і фінальних матчів буде визначено жеребом в офісі Асоціації за участі представників команд.
    Виконком прийняв ряд рішень стосовно форматів проведення змагань сезону 2022/2023 рр. Зокрема дозволив клубам формувати команди для участі у дитячо-юнацьких змаганнях спареними віковими категоріями, а саме: 2005-2006 р.н., 2007-2008 р.н., 2009-2010 р.н., 2011- 2012 р.н., 2013-2014 р.н., 2015-2016 р.н. Міські та районні змагання серед команд різних вікових категорій сезону 2022/2023 рр. повинні плануватися у формі короткочасних благодійних турнірів та фестивалів, з урахуванням військового стану та за обов’язковим погодженням з міською і районними державними адміністраціями, ЗСУ та штабами тероборони.
Розміри добровільних пожертв за арбітраж та інспектування змагань сезону 2022/2023 рр. залишити без змін, у межах визначених статтею 26 (п.7) Регламенту змагань сезону 2021/2022 рр.
    Виконкомом було запропоновано футбольним клубам міста у період з 1 по 10 серпня 2022 р. підтвердити можливість участі своїх команд у різних міських змаганнях (короткочасних благодійних турнірах та фестивалях). Комітету з проведення змагань ГС АФК було доручено проводити заявкові заходи команд, починаючи з 11 серпня 2022 р..
    Виконком також надав тимчасове асоційоване членство у Асоціації новоствореному Футбольному клубу «Віоріка», з наступним затвердженням цього рішення Конференцією ГС АФК.
    Члени Виконкому та представники футбольних осередків міста підтримали пропозиції щодо подальшої щомісячної допомоги ветеранам київського футболу у забезпеченні їх продуктовими наборами та ліками.
    Також, члени  Виконкому та представники футбольних осередків міста висловили своє занепокоєння ганебним ставленням УАФ до багатотисячної футбольної спільноти міста та ігноруванням ними діяльності Асоціації з розвитку футболу в столиці України. Присутні зобов’язали керівництво Асоціації від імені всіх футбольних осередків міста підготувати та направити до керівників Держави відповідне звернення з цього приводу.
 
    Виконавча дирекція Асоціації. 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *