До відома футбольних осередків міста Києва

    12 квітня 2022 року у конференц залі ГС Асоціація футболу м. Києва відбулося засідання Виконкому, на якому було розглянуто низку питань діяльності Асоціації.

    Зокрема, було прийнято рішення, у зв’язку з воєнним станом відтермінувати початок другого кола Чемпіонату, першостей та кубків м.Києва сезону 2021/2022 років. Розглянути вказане питання на засіданні Виконавчого комітету АФК 17 травня 2022 року. Крім того, Виконком розглянув питання, щодо надання дозволу гравцям київських клубів, які знаходяться закордоном або в інших регіонах України на участь у місцевих змаганнях, з урахуванням такого дозволу від УАФ.

    Виконком підтримав ініціативу Асоціації ветеранів футболу м.Києва, щодо організації та проведення у м. Києві низки футбольних матчів за участі ветеранів “Динамо” та київського футболу. А також за погодження з міськими районними адміністраціями – турнірів та інших футбольних заходів серед дитячо-юнацьких команд. 

    Було прийнято рішення щодо адресної допомоги ветеранам київського футболу, в першу чергу 70+. З цією метою найближчим часом вказаній категорії ветеранів буде передано 50 продуктових наборів. 

 

 

Адміністрация АФК.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *