Вирішальний матч футзального сезону під егідою ФАСК
97fb2f1b-4fe2-4907-94e8-28390d236ddf

   Фінальна гра ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО відбудеться у середу, 9 червня на паркеті спортивного комплексу Київського національного університету будівництва і архітектури за адресою вул. Освіти, 3.            

   Початок матчу о 17:00.

   Після відновлення змагань, два лідери групового етапу продовжили свою переможну ходу. Завдяки цьому команда «Будівельник» з Київського національного університету будівництва і архітектури та збірна Національного університету фізичного виховання та спорту потрапили до півфіналу, де здолали своїх суперників у боротьбі за потрапляння до фінального матчу за звання чемпіона футзального сезону під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва. На нас очікує запекла та безкомпромісна боротьба двох дуже амбітних та досвідчених колективів, яку слід побачити на власні очі.

    Одразу по завершенню фінального матчу, відбудеться церемонія нагородження кращих команд ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2020-2021 рр. та представників колективів у індивідуальних нагородах.

Підбиття підсумків футзального сезону відбудеться за повного дотримання усіх протиепідеміологічних норм. На гру та нагородження запрошені представники керівництва закладів вищої освіти, органів місцевої влади, засобів масової інформації, партнерів організаторів змагань та обмежена кількості вболівальників. Не пропустіть головну подію студентського футзалу сезону!

Генеральний партнер ФАСК: TM Parimatch

Офіційний партнер ФАСК: «Українська страхова група» 

За підтримки: Київського міського відділення Комітету фізичного виховання та спорту України, Ради ректорів Київського вузівського центру, Київської міської організація профспілки працівників освіти і науки України та Федерації футболу м. Києва.

Технічний партнер: ТМ «SELECT»

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *