До уваги футбольних клубів!

 

Керівнику футбольного
Клубу (школи)
Федерація футболу м. Києва інформує Вас про наступне:
  1. Просимо підтвердити кількість команд (за віком) Вашого клубу, які згідно результатів змагань 2008 року  братимуть участь у першості м. Києва сезону 2009 року у всіх лігах, вказавши прізвища, ім’я та по-батькові тренерів цих команд, а також повідомити про представника клубу і його заступника, що представлятимуть клуб на засіданнях Комітету з проведення змагань, термін подачі до 20 лютого 2009 року.
  2. Згідно Регламенту змагань  Вашому клубу необхідно перерахувати або внести готівкою до бухгалтерії ФФК у вигляді благодійного внеску для Фонду матеріальної допомоги відповідні кошти, з розрахунку що сума щорічного внеску складає 30 гривень з однієї особи, в залежності від кількості гравців та тренерів, що братимуть участь у змаганнях 2009 року, термін подачі до 1 березня поточного року.
  3. Ваш клуб згідно Регламенту змагань повинен сплатити заявкові річні внески за команди, що братимуть участь у першості м. Києва 2009 року у відповідних лігах, термін сплати до 7 квітня 2009 року.
Інформацію просимо надати на офіційному бланку клубу завіреному печаткою і підписом керівника за факсом (8044) 585-74-54 або (8044) 585-74-57.
З повагою,
Голова Федерації Кочетов І.М.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *