Володарем цьогорічного “Кубку пам’яті Андрія Баля” стає МФК “Бровари”
DSC_7917

  Завершився VI-ий традиційний турнір пам’яті Андрія Баля “Кубок пам’яті Андрія Баля” . На цей раз традиційний турнір об’єднав найсильніших представників футбольного осередку серед команд 2013 року народження з Києва і області, які склали гідну конкуренцію на футбольному полі.

  Другий рік поспіль за доброю традицією Спортивний Клуб “Добро” та Футбольний Клуб “Атлет” за підтримки Федерації футболу міста Києва створюють справжнє велике свято для юних футболістів, залучаючи юних спортсменів поринути в історію становлення футболу в Україні, знайомлячи з відомими футболістами, які і досі роблять свій внесок у розвиток футболу в нашій державі.

  Кожного року до організації пам’ятного турніру долучається все більше людей та з’являються нові партнери змагань, які допомагають створювати справжнє футбольне свято для юних футболістів та остаточно закохати молоде покоління у гру мільйонів  – у футбол!

  Вирішальний день змагань запам’ятається всім учасникам! Адже саме цього дня остаточно вирішувалась доля всіх учасників турніру.
Нагадаємо, що вперше турнір проходив у новому форматі, а участь у змаганнях брали гравці 2013 р.н.

  Одразу після фіналу відбулося урочисте нагородження всіх учасників VI традиційного турніру пам’яті Андрія Баля. Хочемо зазначити, що всі учасники “Кубку Андрія Баля” отримали пам’ятні медалі, дипломи від організаторів турніру та подарунки від партнеру турніру “Pizza House”, а кращі гравці турніру по амплуа  отримали заохочувальні призи від спортивного партнеру – ТОВ “Джома Україна”.

  Організаторами VI традиційного турніру пам’яті Андрія Баля було обрано кращих гравців по номінаціям, яких було нагороджено пам’ятними статуетками та подарунками:

“Кращий воротар” – Лепей Костянтин, гравець команди МФК “Бровари”

“Кращий захисник” – Дихнич Дмитро, гравець команди ДЮСШ “Атлет” 

“Кращий нападник” – Євтухов Дмитро, гравець команди ФК “Олімпік”

“Кращий бомбардир” – Чужба Владислав, гравець ФК “Red Dragons”

“Кращий гравець турніру” – Мєхтієв Еміль , FC “Pantera”

“Кращий тренер турніру” – Кікоть Сергій Миколайович, КДЮСШ “Чемпіон” 

 

  Пам’ятними кубками та медалями призерів  VI традиційного турніру пам’яті Андрія Баля урочисто нагородили почесні гості:

- Стріхарський Андрій Петрович – президент Асоціації дитячого та юнацького спорту України, народний депутат України

- Фаталов Міка

- Хорошаєв Олексій Юрійович – заступник голови Федерації футболу м.Києва,

а також друг Андрія Михайловича Баля, відомий український футболіст Безсонов Володимир Васильович.

 

 

 

воротар   захисник   нападник   DSC_7680   DSC_7703   DSC_7767   DSC_7805   DSC_7815   DSC_7832   DSC_7881   DSC_7895   DSC_7910   DSC_7917

 

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *