Міжнародні зв’язки
1450fe47fc6d3f93ff072c134eaeda35_Generic.jpg

19 березня 2013 року у приміщенні Федерації футболу м.Києва відбулося підписання угоди про співпрацю між ФФК та Міжнародною Спілкою Молоді Чеської Республіки



19 березня 2013 року у приміщенні Федерації футболу м.Києва відбулося підписання угоди про співпрацю між ФФК та Міжнародною Спілкою Молоді Чеської Республіки.

Головною метою цієї угоди є співпраця у сфері роботи з молоддю та налагодження  дружніх зв’язків  футбольних осередків  м.Києва та Чеської Республіки. У планах обох сторін обмін спортивними методиками, досвідом роботи з молодими гравцями, взаємодія у питаннях майбутнього молодих футболістів та багато іншого. Першими кроками спільної діє двох організацій є організація та проведення у липні-серпні цього року Футбольної Академії МСМ у місті Прага та виїзд делегації функціонерів ФФК і ветеранів київського футболу до м.Праги з метою знайомства з роботою Федерації футболу Чеської Республіки та проведення товариських матчів. Надалі заплановано обмін делегаціями з різних напрямків, таких як підтримка спортивних ініціатив, обмін тренерським та організаційним досвідом, участь команд у міжнародних турнірах.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *