Фестиваль футболу
ava

9 вересня з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту у Шевченківському районі столиці відбувся відкритий турнір з футболу

 

 

09.09.2017р. з нагоди відзначення дня фізичної культури та спорту, Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація спільно з Федерацією футболу Києва та органом самоорганізації населення «Сирець-1» провели відкритий турнір Шевченківського району м. Києва з міні футболу.

Учасниками турніру стали 8 команд з учнів загальноосвітніх та дитячо-юнацьких спортивних шкіл району, футбольних клубів району та міста.
Переможцями стали вихованці ФК “Поділ” 2005 року народження. 

На турнір завітали почесні гості – Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, віце-президент Федерації футболу м. Києва Антон Алєксюк, Голова Шевченківської РДА Олег Гаряга, спортсмени, представники органів самоорганізації населення, мешканці району, які привітали учасників та гостей свята, побажали усім міцного здоров’я, спортивних та життєвих перемог, успіхів у нових звершеннях. 

Переможці та призери турніру отримали почесні кубки та медалі, найбільш активні члени команд учасників – пам’ятні відзнаки. По закінченню турніру всі команди в нагороду за участь отримали ексклюзивні м’ячі від Федерації футболу м. Києва та інші приємні подарунки.

 

 

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *