В КИЄВІ ЗАВЕРШИЛИСЬ ЗОНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ V ЛІТНЬОЇ ГІМНАЗІАДИ УКРАЇНИ З ФУТБОЛУ СЕРЕД КОМАНД ЮНАКІВ

     21 квітня завершились зональні ігри V літньої Гімназіади України з футболу серед команд юнаків – зона 3, які розпочались 19 квітня.

 

     Ігри гостинно приймала спеціалізована школа «Перспектива» N194 Оболонського району міста Києва. Впродовж трьох днів точилась запекла боротьба між командами Київ-1, Київ-2, Київської та Сумської областей. Команди грали за коловою системою.

     Перший день змагань, де зіграли Київ-1 і Сумська область та Київ-2 і Київська область, завершився перемогами столичних команд – Київ-1 та Київ-2. Другий тур ігор, що проходили 20 квітня, грали між собою столичні команди  та команди Сумської та Київської областей, де переможцями стали команди Київ-1 та команда Київської області.

     21 квітня, в завершальний день зональних змагань, зіграли команди Київ-2 та Сумської області з рахунком 4:1 на користь Сумської області та Київ-1 – Київська область, з рахунком 0:0. За результатами зіграних матчів місця в групі розподілились наступним чином: І місце – Київ-1, ІІ – Київська область, ІІІ – Сумська область та ІV місце посіла команда Київ-2.

     Вітаємо переможців та бажаємо вдалих виступів у фінальних змаганнях Гімназіади України, що відбудуться 15-19 травня в м. Івано-Франківськ, команда-переможець яких представлятиме Україну на чемпіонаті світу серед учнів – ISFU18 World School Football Сhampionship вже наприкінці липня в Марокко.

 

              foto_1         foto_8  foto_2 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *