З Днем захисників та захисниць України!
image-3

    Сьогодні, 14-го жовтня, Україна відзначає три славетних свята – День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Колектив Асоціації футболу м. Києва вітає з цими знаменними святами усіх військовослужбовців України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров! Нам є зараз кого по-справжньому вітати в цей день і дякувати за захист нашої рідної землі. Тож низько вклоняємося усім, хто взяв у руки зброю і встав на захист України, хто охороняє наші рубежі і береже спокій та мир в тилу.

     Символічно, що День козацтва відзначається разом із православним святом Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають покровителькою українського народу, що надихала козаків, надаючи їм наснаги та сил у боротьбі.

     Шановні захисники України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба!

     Сердечно вітаємо Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним.

     Бажаємо нашим героям міцного здоров’я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

 

Колектив АФК.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *