«ДЕНЬ ФУТБОЛУ» У дитячому будинку «Малятко»

15 січня відбулася непересічна подія у київському дитячому будинку «Малятко»…

 

15 січня відбулася непересічна подія у київському дитячому будинку «Малятко». Федерацією футболу м. Києва спільно з футбольним клубом «Динамо» у дитячому будинку «Малятко» було проведено благодійну акцію із символічною назвою «Ми разом!». Почесних гостей, серед яких були Голова ФФК Кочетов І.М., Виконавчий директор ФФК Старовойт В.К., Генеральний директор ФК «Динамо» Р. Чохонелідзе, Віце-президент ФК «Динамо» Костюченко В.К., Головний тренер ФК «Динамо» Сьомін Ю.П., гравці клубу О. Алієв, А. Ярмоленко, А. Кравець, К. Корреа, Бетао радо зустрічали футбольні команди дитячого будинку (старшої і молодшої вікових категорій), творчий та педагогічний колективи «Малятка» на чолі з Народним вчителем України Литвиненко Л.С. На початку свята неперевершеним «золотим голосом України» Олександром Липенко було проведено серію конкурсів на знання історії українського і київського футболу. Всі переможці отримали памятні подарунки. Надалі всі присутні переглянули чудовий концерт, підготовлений вихованцями дитячого будинку. По його закінченні аплодисменти тривалий час не відпускали маленьких артистів зі сцени. Здалося, що навіть Корреа та Бетао, які скоріше за все лише підозрюють про існування української мови зрозуміли все продемонстроване.
Теплі слова були сказані Директором ДБ «Малятко» Литвиненко Л.С., Головним тренером ФК «Динамо» Сьоміним Ю.П. та Головою Федерації Кочетов І.М.
Від ФФК футбольні команди дитячого будинку отримали футбольні м’ячі, педагогічний колектив «Малятка» – Почесну грамоту, а директора було нагороджено Медаллю Федерації “За заслуги» ІІІ ступеню.
Від футбольного клубу «Динамо» кожний малюк отримав солодкий подарунок, свіжий випуск клубного журналу та різноманітну динамівську атрибутику. Окрім того, футбольним командам дитячого будинку було вручено комплекти футбольної форми, бутси та футбольні м’ячі, а наостанок, особисто від Юрія Павловича Сьоміна “Малятко» отримало справжній королівський подарунок – плазмовий телевізор для того, щоб всі бажаючі завжди могли переглянути всі виїзні матчі улюбленої команди.
А потім було найочікуваніше – фотографування та автографи від динамівських кумирів.
Всі присутні у підсумку зійшлися на думці, що такі зустрічі необхідно обо’язково проводити якомога частіше. Переконані, що це свято запам’ятається всім його учасникам на все життя!

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *