НАВС та КНТЕУ поборються за золоті нагороди ХХІ Чемпіонату м. Києва з футболу!

 

Сезон 2019-2020 років видався дуже непростим для всього світового спорту. Не став виключенням і студентський футбол в м. Києві, адже ще в березні команди пішли на перерву через пандемію. Але у вересні кращі футбольні колективи ЗВО столиці повернулися на поля та вели відчайдушну боротьбу за право зіграти у фінальному матчі на легендарному стадіоні «Динамо» ім. В. В. Лобановського. 24 вересня у самому серці Києва за звання чемпіона зіграють команда Національної академії внутрішніх справ та колектив «Меркурій» з Київського національного торговельно-економічного університету. Початок матчу о 12:00.

  Нажаль, команди зіграють без підтримки своїх відданих вболівальників, адже безпека здоров’я кожного студента для Футбольної асоціації студентів м. Києва на першому місці. Але Ви зможете слідкувати за онлайн трансляцією поєдинку на Youtube-каналі генерального інформаційного партнера ФАСК  – телеканалу ХSPORT. Студентський футбол столиці сильніший за будь-які негаразди!

  Генеральний партнер ФАСК: TM Parimatch

  Офіційний партнер ФАСК: АБ “Укргазбанк” 

  Партнери ФАСК: Київська міська державна адміністрація, “Українська страхова група”, Федерація футболу м. Києва, Футбольний клуб «Динамо», Всеукраїнська футбольна асоціація студентів, Київська міська організація профспілки працівників освіти і науки України.

  Генеральний інформаційний партнер – ХSPORT.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *