Відбулось засідання Виконкому ФФК
vykonkom

До відома членів ФФК

11 червня у конференц-залі Федерації футболу м. Києва з дотриманням всіх умов та рекомендацій МОЗ України відбулось засідання членів Виконкому ФФК.

 

Під час засідання було розглянуто рішення УАФ щодо безпідставного виключення ФФК із членів УАФ. Членами Виконкому була дана оцінка цьому незаконному рішенню та затверджено звернення до колективних членів ФФК з цього приводу.

 

Визначено порядок закінчення змагань сезону 2019/20 рр., та затверджені терміни заявкового періоду, графіку-заявки участі команд у Чемпіонаті, першостях та Кубках м. Києва сезону 2020/21 рр., а також терміни початку змагань наступного сезону. Крім того, Виконком визначився з термінами трансферних періодів сезону 2020/21 рр.

 

Затверджено списки арбітрів, спостерігачів арбітражу та делегатів для обслуговування змагань сезону 2020/21 рр.

 

Затверджено зміни в Організаційній структурі ФФК, персональних складах комітетів та комісій, складах районних та міського штабів з організації та проведення змагань на призи клубу «Шкіряний м`яч» та «Шкільна футбольна ліга» м. Києва. Внесено зміни до регламентів цих змагань.

 

Затверджено реєстр членів ГС ФФК зі статусами «постійні» та «асоційовані». Станом на 11 червня 2020 року до ГС ФФК входять 24 члени зі статусом «постійні» та 60 – зі статусом «асоційовані».

 

Розглянуто звернення футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) щодо участі команд клубу у Чемпіонаті, першостях та Кубках м. Києва сезону 2020/21 рр. у 9-ти вікових категоріях (U-9 – U-17). Виконкомом ГС ФФК дане звернення було підтримано одноголосно.

 

Адміністрація ФФК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *