Нагородили переможців та призерів

Відбулось урочисте нагородження переможців та призерів «Кубку X-Park Весна – Осінь 2019».

У турнірі, що проходив протягом півроку – з квітня по жовтень брали участь 40 дитячих команд віком від 6 до 12 років з Києва, Київської та Чернігівської областей. Організатором Кубка стали Федерація футболу Києва, дитячо-юнацький клуб «Титан» та громадська рада при Деснянській РДА.

У наймолодшій віковій категорії середи команд 2012-13 років народження переможцями стали гравці столичного Титану. Приємно, що хлопці 2013 року з цього клубу також опинилися на п’єдесталі пошани, зайнявши друге місце.

Серед команд 2011 року народження найсильнішими були гравці Гепарду. Чемпіонами в категорії 2010 року народження стали юні футболісти Титану. У турнірі 2009 року народження найсильнішими опинились гравці Олімпу. А у старшій віковій групі чемпіонське звання у гравців Титану.

Нагороди юним футболістам вручали виконавчій директор Федерації футболу Києва, член виконкому ФФК Дмитро Анатолійович Сологуб, член виконкому ФФК, Голова організації «Спорт проти криміналу та наркотиків» Юрій Якович Верхман, генеральний директор ДЮФК «Титан» Іван Сергійович Сендеркін та головний організатор турніру Андрій Володимирович Куценко.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *