Стартує п’ятий, ювілейний!
3543

З 24 березня по 14 жовтня 2019 року відбудуться змагання нового, вже п’ятого сезону Єдиного Чемпіонату «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО 2019.
Чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2019 рік. Організатором Чемпіонату є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!».
Цього року у Чемпіонаті братимуть участь 88 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві з половиною тисячі учасників бойових дій — захисників України.
Всеукраїнська Футбольна Ліга Учасників АТО — це наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів:
«КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».
За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний КУБОК ГЕРОЇВ АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.
Додаткова інформація на:
Офіційний сайт Федерації футболу учасників АТО football.ukrazom.org та Всеукраїнського об’єднання учасників АТО “УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!” ukrazom.org

Шановні Українці! Дорогі побратими!
Підтримайте тих, хто робить все, щоб кожна українська сім’я була у безпеці!
Запрошуємо всіх 24 березня о 10.00 на Центральному стадіоні в місті Вишневе, що під Києвом, на відкриття щорічного, вже п’ятого сезону Єдиного Чемпіонату Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2019.
Щотижня з 24 березня по 14 жовтня в 42 містах України, більше 2500 учасників та ветеранів АТО (ООС). Це наймасштабніша програма психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації захисників України з 2015 року.
Тільки РАЗОМ до повної ПЕРЕМОГИ!
З повагою до кожного!
УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!
Слава України!

FFU-ATO -  Plakat  A3 All _ 2019-03 _ 3

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *