Затверджено Регламент на наступний сезон

Відбулося засідання членів Виконкому Федерації футболу Києва, на якому були затверджені терміни проведення змагань другого кола сезону 2018/19 і затверджений Регламент на наступний сезон.

Так одноголосно було прийнято рішення, що друге коло почнеться 6 квітня, а завершиться 24 червня.

З наступного сезону змагання першості Києва серед команд U-9 – U-12 відбуватимуться централізовано, з нарахуванням рейтингових очок у клубний залік.
Ще одне рішення, яке було прийнято одноголосно стосувалося місць проведення ігор чемпіонату та першостей Києва. Затверджено список стадіонів, на яких пройдуть матчі другого кола та ігри в наступному сезоні.

Також виконком визначився з термінами проведення Кубка Володимира Мунтяна в 2020 року. Він стартує 2 березня, а фінальні поєдинки відбудуться 7 квітня.

Крім того, внесено зміни до дисциплінарного кодексу та дисциплінарного регламенту Федерації. Відтепер, у разі відсутності оплати штрафних санкцій у десятиденний термін з дня прострочення платежу їх розмір збільшується вдвічі, а в повторному випадку – команда знімається зі змагань.

За пропозицією Голови Комітету арбітрів та інспекторів Федерації футболу Києва Олександра Шамича, будуть організовані курси підготовки арбітрів з числа тренерів дитячих команд U-9 – U-11. Пройшовши навчання і успішно здавши заліки вони отримають ліцензії арбітрів і зможуть судити міські змагання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *