Віктор Курята: “Лідерська позиція після першого кола – це не якась сенсація”
kuryata

Одним з яскравих дебютантів поточного сезону у київському футболі став “Рубікон”. 

Молода команда почала свої виступи на рівні першої ліги в вересні і на зимові канікули пішла в ранзі лідера турніру.

Головний тренер “Рубікона” Віктор Курята розповів за рахунок чого його команді вдалось так вдало виступити.

 

- Рішення грати в першості Києва було прийнято для отримання ігрової практики тим футболістам, які не завжди потрапляють до основного складу в матчах чемпіоната аматорів України, де ми також виступаємо.

Відразу перед нами була поставлена задача: зайняти перше місце і наступного сезона грати у вищій лізі чемпіоната Київа. Тому для нас лідерська позиція після першого кола – це не якась сенсація. Ми розуміли, що клас команд першої ліги дуже відрізняється від колективів вищої. Але це не значить, що можна грати, як говорять, на одній нозі. Ми прагнемо щоб в усіх зустрічах гравці “Рубікона” діяли на 100 відсотків, незважаючи ні на які обставини. Наша наступна мета – закінчити сезон на першому місті.

 

- Як ви вважаєте, на що треба звернути увагу, щоб покращити рівень першості Києва?

- Звичайно не може бути турнирів без якихось недолікив. Але, я вважаю що керівництво міського футбола зробить все для того, щоб сезон пройшов на доброму рівні. Для цього треба прислуховуватись до представників команд, адже здорова критика завжди допоможе позбавитись помилок. “Рубікон” приймає своїх суперників на штучному газоні міського стадіона у Вишневому. А ось гостьові поєдинки нам доводилось грати полях низького рівня. Є проблеми із суддями. Були такі матчі, на які не приїжджали арбітри. Я не можу уявити, щоб таке відбулось на рівні чемпіоната аматорів України. Якщо вдасться позбутися ціх недоліків рівень змагань обов`язково зросте.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *