Звернення Федерації футболу м. Києва до футбольної громади

 

 

 

 

 

 

 

 

Шановні колеги,

           члени ФФК та всі ті, хто небайдужий до ситуації у київському футболі! 

 

 

     Як всім відомо, 02.03.18 р. Виконком ФФУ за надуманими обставинами призупинив членство ФФК у ФФУ. У зв’язку з цим ФФК подало заяву-скаргу до КДК ФФУ, яке відкрило відповідне провадження з цього питання. На сьогоднішній день дане провадження не закрито.

Згідно Статуту ФФУ ст. 12

частина 1:

 «…Всі провадження, відкриті органами здійснення футбольного правосуддя ФФУ стосовно особи, членство якої у ФФУ призупинено, мають бути завершені до проведення Конгресу, на якому розглядатиметься питання про його членство у ФФУ.»  

частина 2:

«Питання тимчасового припинення (призупинення) членства передається на розгляд Конгресу, який приймає рішення про виключення члена, скасування або продовження тимчасового припинення (призупинення) його членства. Якщо Конгрес не розглядає це питання, тимчасове припинення (призупинення) членства скасовується.»

 

Таким чином, питання щодо виключення ФФК із членів ФФУ,яке планувалося винести на Конгрес ФФУ 24.05.18 р., не може виноситися та розглядатися на найближчому Конгресі ФФУ, а враховуючи вищенаведені статутні норми, воно повинно бути в повному обсязі скасоване.

 

За заявою Голови КДК ФФУ, яку він зробив підчас засідання КДК ФФУ 18.05.18 р., відповідного листа буде направлено до Конгресу ФФУ.

 

 

Адміністрація ФФК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *